LAIMEASTA UUTISKIRJEESTÄ SÄÄNNÖLLINEN KASSAMAGNEETTI

Voit vihata uutiskirjeitä kuinka paljon tahansa mutta fakta on, että uutiskirjeellä eli sähköpostimarkkinoilla on paras ROI.

Jokaista yhtä käyttämääsi euroa kohti, sinun on mahdollista saada 44 euroa takaisin.

Mutta ymmärrän, että vihaat sähköpostimarkkinointia. Todennäköisesti olet tilannut useita eri uutis- ja viikkokirjeitä, jotka nyt täyttävät sähköpostiasi joka päivä.

Tutkimukseni mukaan, noin 90 % yrityksistä tekee sähköpostimarkkinointia väärin. Siksi vihaat kaikkia uutiskirjeitä, joita saat. Tai todennäköisesti siellä on kourallinen kirjeitä, joita avaat mielelläsi.

90 % yrityksistä lähettää jatkuvaa, aggressiivista, tuputtavaa ja tyrkyttävää viestintää päivät pääksytysten.

Miksi sitten sinun asiakkaasi tulevat jatkossa avaamaan viestejäsi?

Koska avullani sinä myyt ilman, että oikeastaan myyt.

Annas kun selitän.

 Olen tehnyt sähköpostimarkkinointia kohta 10 vuotta. Tuona aikana olen lähettänyt yli 1200 uutis-, myynti- ja lanseerausviestiä.

Olen tutkinut lähetysmääriä, avausprosentteja, otsikoita, klikkausprosentteja sekä konversioita (rakastan siis numeroita ja voisin analysoida niitä läpi yön).

Tiedän, millaisia viestejä kannattaa lähettää ja MITEN niissä kannattaa myydä. Parasta on, että viestit eivät edes tunnu myynniltä.


”Katselin tässä, että tämän kuun kirjeet ovat tuoneet keskimäärin 1500 euroa myyntiä. Yllättävintä on ollut se, ettei kirjeissä oikeastaan edes myydä. Itse olen saanut myyntiä vain, kun olen kirjoittanut myyntikirjeitä. Mutta teidän viestit tuovat myyntiä, vaikka ne eivät kuulosta myyntikirjeiltä.” – Tyytyväinen asiakas


Keskimäärin uutiskirjeemme tuottavat asiakkaille 35,12 % koko verkkokaupan myynneistä.

12 kuukauden uutiskirjesuunnitelma, joka takaa laadukkaan lisäarvon, säännöllisen rahavirran ja tyytyväiset lukijat.

Haluan räätälöidä sinulle ja sinun yritykseesi sopivan 12 kuukauden uutiskirjesuunnitelman, jonka avulla tiedät aina mistä kirjoitat, milloin myyt ja mitä tuotteita tarjoat. Suunnitelma pitää huolen siitä, ettet myy jokaisessa viestissä vaan tarjoat laadukasta lisäarvoa, joka saa ihmiset ostamaan sinulta enemmän.

Suunnitelmassa otetaan kantaa myös siihen, missä vaiheessa kuukautta kannattaa myydä ja missä vaiheessa ei (koska kaikki viikot eivät ole myynnin kannalta samanarvoisia).

Suunnitelma sisältää:

  • 52 viikon uutiskirjeiden ideat
  • tiivistetyn sähköpostimarkkinoinnin strategian
  • sekä tehokkaimmat toimintakehoitteet (CTA:t)
Ja koska sinun menestyminen on minulle aidosti tärkeää, saat kaupan päälle vielä 3 uutiskirjeen esimerkkiä. Nämäkin räätälöidään sinulle valmiiksi ottaen huomioon yrityksesi brändivärit sekä myytävät tuotteet.

TODENNÄKÖISESTI MIETIT, MITÄ TÄMÄ MAKSAA...

Voisin helposti pyytää tästä paketista parikin tonnia. Yhtä viikkokirjettä kohti tämän suunnitelman arvo olisi silti vain 38,50 euroa. Voin luvata, että jos lähetät viisikin viestiä suunnitelman mukaan, tulet tekemään enemmän kauppaa kuin 192,50 euroa.

Ymmärrän kuitenkin, ettei kaikilla ole mahdollisuutta laittaa paria tonnia tuosta vain tällaiseen suunnitelmaan. Siksi päätin tarjota tätä rajoitetun ajan hintaan 500e + alv 24 %.

[Tilannepäivitys 29.3.2022: Tällä hetkellä meillä on noin viikon jono, eli valitettavasti joudut odottamaan viikon, ennen kuin pääsen viemään suunnitelmaasi eteenpäin]

Miten prosessi etenee?

Ota yhteyttä joko 

ja kerro, että olet kiinnostunut tästä suunnitelmasta. Otan sinuun yhteyttä ja varaan kanssasi 30 minuutin haastatteluajan. Haastattelu voidaan tehdä joko puhelimitse tai Zoomissa. Haastattelun jälkeen työstän suunnitelmaasi viikon ja lähetän sen sinulle sähköpostilla pdf-tiedostona.

Tämän jälkeen suunnitelman käyttöönotto on ainoastaan sinun aikataulustasi kiinni. Suosittelen ottamaan sen käyttöön saman tien, jotta saat uutiskirjeestäsi säännöllisen kassamagneetin.

Suomen Sisältömedia Oy on 2019 perustettu sisältömarkkinoinnin yritys.

Autamme sinua kasvattamaan asiakasmäärää tuottamalla laadukasta tekstisisältöä kotisivuille, yritysblogiin sekä sosiaalisen median kanaviin.

Tiimillämme on kymmenen vuoden kokemus sisällöntuotannosta, markkinoinnista, myynnistä sekä copywritingista.

Referenssit

Palvelut

Sisällön tuottaminen

Uutiskirje markkinointi

Markkinointistrategiat

Markkinointisuunnitelmat

Verkkokurssien konseptoinnit

Verkkokurssien lanseeraukset

Copywriting

Yhteys

Suomen Sisältömedia Oy
PL 6, 70101 Kuopio
Y-tunnus 3087227-2

044 231 4679

Asiakaspalvelu arkisin 9 – 17 info(at)suomensisaltomedia.fi

© Suomen Sisältömedia Oy 

Scroll to Top