Asiakkaitamme

Saat tiimin, joka koostuu timanttisista ammattilaisista ja asiantuntijoista - 10 vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella

Me Suomen Sisältömedialla olemme valmiita auttamaan ja tuottamaan sisältöä sekä strategioita yrityksesi tarpeisiin. Alta voit lukea asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme. 

Äännekoulu

”Suomen Sisältömedia loi meille sosiaalisen median strategian, joka on osoittanut loistavaksi. Aloitimme yhteistyömme palaverilla, jossa Tiia kartoitti meidän asiakastarpeemme ja hahmottelimme lyhyesti strategian työskentelylle. 

Parasta Sisältömedian tavassa tehdä töitä on se, että todella saimme kohta kohdalta etenevän, viikkotasolla toteutettavan tehtävälistan, joka auttoi myös toteuttamaan yhteisesti luotua strategiaa. Meille ei annettu siis vain yleisiä ohjeita: postatkaa instagramiin, vaan saimme ihan yksityiskohtaiset ohjeet mistä saamme kuvia, millaisia tekstejä ja millä sisällöillä postauksia kannattaa tehdä. 

Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta some sisällöistämme Sisältömedian avun jälkeen. Seuraajamäärämme ovat kasvaneet ja  olemme saaneet kilpailijoiltamme kommentteja erityisesti siitä, että meillä on hallussa palveluittemme tuotteistaminen. Sisältömedia osaa todella asiansa, lämmin suositus!”

– Katja Koski, Äännekoulu

Liisa Uusitalo-Arola

”Alkukesästä (2020), tein varmaan fiksuimman ratkaisuin aikoihin – aloitin yhteistyön Tiia Konttinen / Suomen Sisältömedia Oy:n kanssa. Käytännössä siis ihana someassistentti Hanna huolehtii suurimmasta osasta julkaisuja. 

Sittemmin olen ulkoistanut myös verkkokurssien lanseeraukset Suomen Sisältömedialle. Sillä seurauksella, että verkkokurssimyynti on nelinkertaistunut ja lanseerausten tuotto kolminkertaistunut.

En osannut edes aavistaa, millaisia seurauksia sillä olisi, kun annoin lanseeraukset ammattilaisille.

Ulkoistamisessa tärkeintä on ollut oma ajansäästö sekä se, että tiimi näkee markkinointini kokonaisuutena ja toteuttaa sitä ammattitaidolla.

Suosittelen Suomen Sisältömediaa jokaiselle, joka haluaa ammattitaitoisen tiimin hoitamaan yrityksen tai verkkokurssin markkinointia.”

– Liisa Uusitalo-Arola, kuva Marina Gargi

”Yhteistyö Tiian ja tiimin kanssa sujui aivan mainiosti! Oli ihana päästä kerrankin yhdessä ideoimaan uutiskirjen sisältöjä. Parasta ja jopa hämmästyttävää oli, että Hanna oikeasti onnistui kirjoittamaan juurikin mun äänellä. Kiitos mahtavasta yhteistyöstä.” 

– Tyytyväinen asiakas

”Katselin tässä, että tämän kuun kirjeet ovat tuoneet keskimäärin 1500 euroa myyntiä. Yllättävintä on ollut se, ettei kirjeissä oikeastaan edes myydä. Itse olen saanut myyntiä vain, kun olen kirjoittanut myyntikirjeitä. Mutta teidän viestit tuovat myyntiä, vaikka ne eivät kuulosta myyntikirjeiltä.” 

– Tyytyväinen asiakas

Jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yrityksesi tarpeista, toiveista sekä tavoitteista. 

Suomen Sisältömedia Oy on 2019 perustettu sisältömarkkinoinnin yritys.

Autamme sinua kasvattamaan asiakasmäärää tuottamalla laadukasta tekstisisältöä kotisivuille, yritysblogiin sekä sosiaalisen median kanaviin.

Tiimillämme on kymmenen vuoden kokemus sisällöntuotannosta, markkinoinnista, myynnistä sekä copywritingista.

Referenssit

Palvelut

Sisällön tuottaminen

Uutiskirje markkinointi

Markkinointistrategiat

Markkinointisuunnitelmat

Verkkokurssien konseptoinnit

Verkkokurssien lanseeraukset

Copywriting

Yhteys

Suomen Sisältömedia Oy
PL 6, 70101 Kuopio
Y-tunnus 3087227-2

044 231 4679

Asiakaspalvelu arkisin 9 – 17 info(at)suomensisaltomedia.fi

© Suomen Sisältömedia Oy 

Scroll to Top