Palvelut

Tuotamme sinulle aidosti asiakasvirtaa kasvattavaa tekstisisältöä inhimillisellä ja välittävällä otteella.

Ei ole merkitystä, kuinka moni vierailee sivustollasi tai yritysblogissasi tai liittyy sähköpostilistallesi. Jos et saa heitä kääntymään asiakkaiksi, koko työ on mennyt hukkaan.

Meidän tehtävänämme ei ole vain kasvattaa seuraajamäärääsi tai sähköpostilistaasi. Haluamme aidosti tuoda sinulle lisää myyntiä ja pitkäikäisiä asiakkaita.

favicon

1. Sisältömarkkinointi ja yritysbloggaaminen

Kuvittele, miltä tuntuisi, kun asiakkaat ottaisivat sinuun itse yhteyttä, eikä sinun enää tarvitsisi huolehtia asiakashankinnasta. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?

Autoimme asiakastamme keräämään neljässä viikossa 500 potentiaalista asiakasta markkinoinnin automaatioon ilmaiseksi hyödyntämällä yritysblogia.

Näistä 500 asiakkaasta 15 varasi ajan konsultaatiopuheluun automaation perusteella. Näistä 15 potentiaalisesta asiakkaasta 6 osti myydyn palvelun.

Asiakkaamme teki liikevaihtoa 4500 € ilman, että hänen tarvitsi käyttää yhtään aikaa sisällön tuottamiseen.

Lue lisää Hinnasto-sivulta.

2. Liidien kerääminen ja sähköpostimarkkinointi

Ärsyttävätkö jatkuvat muutokset some-alustoilla? Kun opettelet käyttämään Facebook-mainontaa tänään, ensi viikolla Business Manager on muuttunut Business Suiteksi, eikä mitään enää tahdo löytyä…

Vaikka Facebook-mainonta on tehokasta, paras ROI on edelleen sähköpostimarkkinoinnissa. Hyödynnämme aina liidien keräämisessä ilmaisia menetelmiä, jotta sinä voit pienentää markkinointibudjettiasi. Rakennamme sinulle toimivan markkinoinnin automaation ja autamme sinua keräämään vahvaa asiakaspohjaa. Liikevaihtosi ei ole enää koskaan jonkun muun algoritmin varassa.

Lue lisää Hinnasto-sivulta.

3. Digituotteiden lanseeraukset

Verkkokurssit ja erilaiset digituotteet kasvattavat suosiotaan huimasti. Samalla kilpailu näkyvyydestä kiihtyy. Lanseerauksilla on vahva voima tuoda sinulle jopa puolet vuoden liikevaihdostasi muutaman viikon aikana.

Suurin osa yrittäjistä tekee kuitenkin sen virheen, että he eivät suunnittele lanseerausta huolella. Se tehdään vasemmalla kädellä, kiireessä, sitten jos siihen on aikaa.

Meidän tiimillämme on yli kuuden vuoden kokemus digituotteiden lanseerauksista. Olemme tehneet lanseerauksissa myyntiä yli miljoonalla eurolla niin itsellemme kuin asiakkaillemme. Parhaimmillaan olemme nelinkertaistaneet asiakkaan myynnin yhdessä lanseerauksessa.

Kun haluat varmistua siitä, että digituotteesi saa sen huomion, jonka se ansaitsee, anna meidän auttaa sinua lanseerauksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää Hinnasto-sivulta.

favicon

Miksi valita Suomen Sisältömedia Oy?

Sen lisäksi, että haluamme tuottaa sinulle aidosti asiakasvirtaa kasvattavaa tekstisisältöä, haluamme olla rakentamassa Suomeen yrityskulttuuria, jossa asiakas näkee aidosti, mistä hän maksaa.

Olemme kuulleet liian monta kertaa yrityksistä, jotka maksavat satoja ja jopa tuhansia euroja kuukaudessa palveluista, jotka eivät edes toimi. Mainoksista, joita ei ole koskaan edes ollut olemassa. Linkityksistä, jotka vievät väärään paikkaan tai eivät toimi. Sisällöistä, jotka kirjoitetaan vain tyhjän tilan täytteeksi.

Kokemuksemme mukaan yksittäistä somekanavaa tai orgaanista hakukoneoptimointia ei kannata ulkoistaa eri yrityksille. Tämä johtaa siihen, että yritykset eivät välttämättä keskustele keskenään, jonka johdosta työ, jonka piti helpottaa sinun työtäsi, tulee taakka. Sen sijaan, että saisit nauttia vapaa-ajasta, sinusta tulee erilaisten projektien johtaja.

Suomen Sisältömedialta saat kaikki saman katon alta. Me hoidamme sekä sisällöntuotannon, orgaanisen hakukoneoptimoinnin, somekanavat sekä maksullisen mainonnan Facebookissa ja Instagramissa. Tiimimme toimii saumattomasti yhteen ja isojen kokonaisuuksien projektinhallinta siirtyy meille. 

Pidämme sinua aina ajatasalla, saat meiltä tarkat kuukausiraportit ja pidämme palaverit 3 kuukauden välein. Tiedät aina, mistä maksat. 

Suomen Sisältömedia Oy on 2019 perustettu sisältömarkkinoinnin yritys.

Autamme sinua kasvattamaan asiakasmäärää tuottamalla laadukasta tekstisisältöä kotisivuille, yritysblogiin sekä sosiaalisen median kanaviin.

Tiimillämme on kymmenen vuoden kokemus sisällöntuotannosta, markkinoinnista, myynnistä sekä copywritingista.

Referenssit

Palvelut

Sisällön tuottaminen

Uutiskirje markkinointi

Markkinointistrategiat

Markkinointisuunnitelmat

Verkkokurssien konseptoinnit

Verkkokurssien lanseeraukset

Copywriting

Yhteys

Suomen Sisältömedia Oy
PL 6, 70101 Kuopio
Y-tunnus 3087227-2

044 231 4679

Asiakaspalvelu arkisin 9 – 17 info(at)suomensisaltomedia.fi

© Suomen Sisältömedia Oy 

Scroll to Top