Autamme verkkovalmentajia ja asiantuntijoita säästämään aikaa markkinoinnissa ja tuomme heille uusia asiakkaita viikoittain, luomalla ja toteuttamalla elegantimpaa sisältömarkkinointia.

Elegantti markkinointi tarkoittaa, että otamme inbound- sekä digimarkkinoinnin strategiat ja yhdistämme ne yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi strategiaksi.

Me kirjoitamme tekstisisältöä yrittäjille (verkkovalmentajat, valmentajat ja asiantuntijat), jotka haluavat ulkoistaa markkinoinnin ammattilaisille ja luottavat siihen, että tuomme heille uusia asiakkaita viikoittain.

Meidän asiakkaamme haluavat enemmän aikaa kehittääkseen ja kasvattaakseen omaa yritystoimintaansa.

Markkinointi kun vaatii paljon aikaa ja työtä.

Asiakkaamme tietävät kyllä kuinka pitäisi markkinoida mutta heillä ei enää riitä aika siihen.

Meidän tehtävämme on luoda heille markkinointistrategia ja -suunnitelma ja toteuttaa sitä, jotta voimme tuoda asiakkaillemme lisää asiakkaita.

Meidän asiakkaamme ovat yrittäjiä, jotka tekevät vähintään 80 000 € liikevaihtoa vuodessa ja haluavat kasvattaa liikevaihdon vähintään 200 000 € / vuosi.

Heillä on hyvä tuote tai palveluvalikoima ja he haluavat kasvattaa liiketoimintaa.

He tietävät mitä he haluavat, mihin he ovat menossa ja tarvitsevat ammattitaitoisen tiimin (meidät), joka auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

MITEN AUTAMME SINUA?

Me rakennamme markkinoinnin nollasta, tämä tarkoittaa että meidän on tunnettava loppuasiakas yhtä hyvin kuin paras ystävä, meidän on ymmärrettävä yrityksen filosofia, visio ja missio, tuotteet sekä palvelut kuin omat taskumme jotta voimme valita missä kanavissa kannattaa markkinoida.

Me olemme ryhmä ammattilaisia, emme pelkästään freelancereita.

Me tiedämme miten autamme asiakkaitamme ja haluamme auttaa heitä kasvamaan mahdollisimman paljon.

Me tiedämme mitä yrittäjät tarvitsevat, jotta he voivat kasvaa ja skaalata omaa liiketoimintaa.

Me ymmärrämme kuinka saamme uusia potentiaalisia asiakkaita elegantista eri kanavista (blogi, sähköposti, sosiaalinen media).

Meidän vahvuutemme on, että meillä on oma menetelmä, jossa yhdistyy sekä inbound- että digimarkkinointi yhdeksi loogiseksi kokonaisuudeksi. Tämä yksi markkinointistrategia tuo meidän asiakkaillemme uusia asiakkaita nopeasti. 

Meidän tiimimme on sitoutunut auttamaan meidän asiakkaitamme saamaan lisää uusia asiakkaita ja skalaamaan heidän liiketoimintaa.

Tiimi tietää omat roolinsa ja vastuunsa ja he työskentelevät tehokkaasti.

He tekevät päätöksiä aina sen mukaan, että lopputulos on win-win sekä meille että meidän asiakkaille.

KENEN KANSSA TEEMME TÖITÄ?

Teemme töitä yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka 

 • haluavat heittää hyvästit tunteelle, että markkinointi ja somepostaukset jää hoitamatta
 • kun tuntuu että ehdin vain sen yhden Instagram-postauksen julkaista” ei riitä somemarkkinoinniksi
 • sitoutuvat 100 % oman liiketoiminnan kehittämiseen
 • ovat valmiita ulkoistamaan orgaanisen sisältömarkkinoinnin ammattilaiselle
 • ja joita me uskomme, että voimme auttaa.

Jos olet:

 • asiantuntija
 • digiyrittäjä
 • palveluntuottaja
 • valmentaja, coach tai sparraaja

varaa aika 45 min maksuttomaan tapaamiseen tästä

MITÄ VOIT ODOTTAA YHTEISTYÖSTÄ?

 • Teemme sinulle selkeän markkinointisuunnitelman “Elegantimpaa sisältömarkkinointia”  menetelmää käyttäen (olemme hioneet monimutkaiset inbound- ja digimarkkinoinnin strategiat yhdeksi selkeäksi menetelmäksi).
 • Toteutamme markkinointisuunnitelmaa eli kirjoitamme ja julkaisemme markkinointimateriaalin puolestasi (säästät useita tunteja joka viikko arvokasta työaikaasi).
 • Saat ensimmäiset asiakkaat noin 4 viikon kuluttua yhteistyön aloittamisesta (huolehdimme siitä, että tavoitamme juuri oikeat asiakkaat).
 • Kahden kuukauden kuluttua liikevaihtosi on kasvanut selkeästi (voit rentoutua ja nähdä, miten helposti saat uusia asiakkaita avullamme).

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? NÄIN ALOITETAAN:

Ensimmäinen askel on varata maksuton 45 min tapaaminen, jonka aikana tutustumme toisiimme ja käymme läpi yksityiskohtaisesti kuinka voimme auttaa sinua. Jos puhelun lopussa olemme yhdessä sitä mieltä, että voimme auttaa sinua, sovimme yhteistyön jatkosta. 

Valitsemme asiakkaamme huolella ja siksi tapaamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti verkon kautta ennen kuin teemme päätöstä yhteistyön aloittamisesta. 

Emme siis ota asiakkaiksi kaikkia, jotka varaavat ajan. 

Scroll to Top