Innovaatioseteli

Olemme Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntarjoaja.

Konsultoimme sekä digitaalisten tuotteiden että asiantuntijapalvelujen markkinointia, sisältömarkkinointia sekä sosiaalisen median markkinointia.

”Suomen Sisältömedia loi meille sosiaalisen median strategian, joka on osoittanut loistavaksi. Aloitimme yhteistyömme palaverilla, jossa Tiia kartoitti meidän asiakastarpeemme ja hahmottelimme lyhyesti strategian työskentelylle. Sen jälkeen saimme yksityiskohtaisen listan tehtävistä mitä meidän kannatti ja piti tehdä, jotta strategia saatiin käytäntöön.

Parasta Sisältömedian tavassa tehdä töitä on se, että todella saimme kohta kohdalta etenevän, viikkotasolla toteutettavan tehtävälistan, joka auttoi myös toteuttamaan yhteisesti luotua strategiaa. Meille ei annettu siis vain yleisiä ohjeita: postatkaa instagramiin, vaan saimme ihan yksityiskohtaiset ohjeet mistä saamme kuvia, millaisia tekstejä ja millä sisällöillä postauksia kannattaa tehdä. Yksi tärkeä ehdotus oli myös, että verkkosivut uudistetaan, ja sen teimmekin.

Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta somesisällöistämme Sisältömedian avun jälkeen. Seuraajamäärämme ovat kasvaneet ja  olemme saaneet kilpailijoiltamme kommentteja erityisesti siitä, että meillä on hallussa palveluittemme tuotteistaminen. Sisältömedia osaa todella asiansa, lämmin suositus!” -Katja Koski, Äännekoulu

Konsultoimme myös digitaalisten tuotteiden lanseerauksia.

Olemme auttaneet asiakkaitamme jopa kolminkertaistamaan lanseerausmyynnin.

”Alkukesästä tein varmaan fiksuimman ratkaisun aikoihin – Aloitin yhteistyön Tiia Konttinen / Suomen Sisältömedia Oy:n kanssa. Olen ymmärtänyt, että itse kaiken tehden ei palvele parhaalla tavalla. 

Ulkoistin verkkokurssieni lanseerauksen Tiian tiimille ja se on tuonut loistavia tuloksia.” -Asiakaspalaute

Suomen Sisältömedia Oy on 2019 perustettu sisältömarkkinoinnin yritys.

Autamme sinua kasvattamaan asiakasmäärää tuottamalla laadukasta tekstisisältöä kotisivuille, yritysblogiin sekä sosiaalisen median kanaviin.

Tiimillämme on kymmenen vuoden kokemus sisällöntuotannosta, markkinoinnista, myynnistä sekä copywritingista.

Referenssit

Palvelut

Sisällön tuottaminen

Uutiskirje markkinointi

Markkinointistrategiat

Markkinointisuunnitelmat

Verkkokurssien konseptoinnit

Verkkokurssien lanseeraukset

Copywriting

Yhteys

Suomen Sisältömedia Oy
PL 6, 70101 Kuopio
Y-tunnus 3087227-2

044 231 4679

Asiakaspalvelu arkisin 9 – 17 info(at)suomensisaltomedia.fi

© Suomen Sisältömedia Oy 

Scroll to Top