Hinnasto

Peruspakettien hinnasto

Tältä sivulta löydät palvelupakettimme. Meillä on myös mahdollisuus räätälöidä paketteja sopimaan yrityksesi tarpeisiin. 

Hinnat sisältävät aloituspalaverin ja -kartoituksen, sisältöjen kirjoittamisen, oikoluvun, brändin mukaiset kuvapankkikuvat, yhden kommentointikierroksen sekä sisältöjen ajastuksen valittuun kanavaan.

Uutiskirjeissä suosimme ensisijaisesti Active Campaignia. Kotisivuissa suosimme WordPress.org-alustaa. Sosiaalisessa mediassa vahvuutemme ovat Facebookissa ja Instagramissa. 

favicon

1. Premium

Premium -sisällöntuotannon paketti sopii sinulle, kun haluat tarjota potentiaalisille asiakkaillesi laadukasta ja uniikkia sisältöä, joka korostaa yrityksesi parhaita puolia ja ammattitaitoa.

Yhteistyön alussa pidämme aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme toiveesi, tavoitteesi ja tarpeesi sisällölle.

Tämän jälkeen suunnittelemme sinulle uniikin sisältöstrategian ja laadimme sisältösuunnitelman, joka kattaa sekä yritysblogin että viikkokirjeen 12 kuukauden ajalle. Saat sisältösuunnitelman käyttöösi, vaikka lopettaisit yhteistyön ensimmäisen jakson jälkeen.

Hyväksyttyäsi suunnitelman alamme tuottamaan sisältöä. Pääset lukemaan kaikki sisällöt etukäteen, noin kaksi viikkoa ennen julkaisupäivää, ja antamaan kommentit ja muokkausehdotukset niihin.

Kun muokkaukset on tehty, oikoluemme ja ajastamme sisällöt puolestasi ja huolehdimme siitä, että lukijat pääsevät nauttimaan sisällöstä säännöllisesti. Jokainen postaus hakukoneoptimoidaan, jotta saat ostohousut jalassa olevia asiakkaita suoraan Googlesta.

Premium -paketti on minimissään 3 kuukauden mittainen.

Lataa hinnasto tästä.

2. Gold

Gold -sisältöpaketti sisältää kaiken, minkä Premium -pakettimme. Tämän lisäksi Gold -asiakkaana julkaisemme säännöllisesti sisältöä myös yhteen somekanavaasi. Gold -sisältöpaketti sopii sinulle, kun haluat yhdenmukaistaa markkinointisi ja rakentaa itsellesi laadukasta brändiä – potentiaalisia asiakkaita unohtamatta.

Sosiaalisessa mediassa julkaisemme uutta sisältöä säännöllisesti, 3 – 5 julkaisua per viikko. Toimimme kanavassa myös moderaattorina eli vastaamme ja kommentoimme puolestasi. Lähtökohtaisesti pyrimme kasvattamaan seuraaja- ja ostajamäärää orgaanisesti, ilman maksullista mainontaa.

Ylläpidämme sosiaalisen median kanavaa ja pidämme huolen, että ohjaamme säännöllisesti uusia potentiaalisia asiakkaita kotisivuillesi, verkkokauppaasi ja/tai yhteydenottolomakkeelle.

Teemme kevyitä kampanjoita tukeaksemme lanseerauksiasi ja annamme ohjeita sekä vinkkejä videoiden tekemiseen. Videot voimme ajastaa puolestasi.

Gold -paketti on minimissään 6 kuukauden mittainen.

Lataa hinnasto tästä.

3. Platinum

Platinum -sisältöpaketti sisältää kaiken, minkä Premium- ja VIP -pakettimme.

Platinum -asiakkaille organisoimme ja toteutamme kaksi verkkokurssilanseerausta vuodessa. Hoidamme lanseerauksissa aivan kaiken puolestasi, niin webinaarien teknisen toteutuksen, Facebook- / Instagram mainonnan kuin sisällöntuotannon, aina myyntiviesteihin saakka. Tämä paketti sopii sinulle, kun haluat keskittyä olennaiseen, eli oman ammattitaitosi esiintuomiseen potentiaalisille asiakkaille.

Aloituspalaverin yhteydessä suunnittelemme markkinoinnin vuosikellon, jotta pystymme suunnittelemaan sinulle laadukkaat lanseeraukset.

Lanseerausten suunnitteluun on hyvä varata kolme 1-2 tunnin mittaista palaveria. Pidämme palaverit 4-8 viikon aikana, jotta sinulla on rauhassa aikaa miettiä ja tehdä päätöksiä.

Markkinoinnin vuosikellon avulla pystymme olemaan sinulla apuna ja tukena myös muissa pienemmissä kampanjoissa. Markkinoinnin vuosikello on pohja sisältöstrategialle.

Platinum -paketti on minimissään 12 kuukauden mittainen.

Lataa hinnasto tästä.

4. Räätälöidyt paketit

Teemme asiakkaille myös markkinointisuunnitelmia, konseptisuunnitteluja verkkokursseille sekä rakennamme myyntitunnelit Active Campaigneen. 

Markkinointi- ja konseptisuunnitteluissa sinun on mahdollista hyödyntää esimerkiksi innovaatioseteliä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

favicon

Miksi valita Suomen Sisältömedia?

Sen lisäksi, että haluamme tuottaa sinulle aidosti asiakasvirtaa kasvattavaa tekstisisältöä, haluamme olla rakentamassa Suomeen yrityskulttuuria, jossa asiakas näkee aidosti, mistä hän maksaa.

Olemme kuulleet liian monta kertaa yrityksistä, jotka maksavat satoja ja jopa tuhansia euroja kuukaudessa palveluista, jotka eivät edes toimi. Mainoksista, joita ei ole koskaan edes ollut olemassa. Linkityksistä, jotka vievät väärään paikkaan tai eivät toimi. Sisällöistä, jotka kirjoitetaan vain tyhjän tilan täytteeksi.

Kokemuksemme mukaan yksittäistä somekanavaa tai orgaanista hakukoneoptimointia ei kannata ulkoistaa eri yrityksille. Tämä johtaa siihen, että yritykset eivät välttämättä keskustele keskenään, jonka johdosta työ, jonka piti helpottaa sinun työtäsi, tulee taakka. Sen sijaan, että saisit nauttia vapaa-ajasta, sinusta tulee erilaisten projektien johtaja.

Suomen Sisältömedialta saat kaikki saman katon alta. Me hoidamme sekä sisällöntuotannon, orgaanisen hakukoneoptimoinnin, somekanavat sekä maksullisen mainonnan Facebookissa ja Instagramissa. Tiimimme toimii saumattomasti yhteen ja isojen kokonaisuuksien projektinhallinta siirtyy meille. 

Pidämme sinua aina ajatasalla, saat meiltä tarkat kuukausiraportit ja pidämme palaverit 3 kuukauden välein. Tiedät aina, mistä maksat. 

Suomen Sisältömedia Oy on 2019 perustettu sisältömarkkinoinnin yritys.

Autamme sinua kasvattamaan asiakasmäärää tuottamalla laadukasta tekstisisältöä kotisivuille, yritysblogiin sekä sosiaalisen median kanaviin.

Tiimillämme on kymmenen vuoden kokemus sisällöntuotannosta, markkinoinnista, myynnistä sekä copywritingista.

Referenssit

Palvelut

Sisällön tuottaminen

Uutiskirje markkinointi

Markkinointistrategiat

Markkinointisuunnitelmat

Verkkokurssien konseptoinnit

Verkkokurssien lanseeraukset

Copywriting

Yhteys

Suomen Sisältömedia Oy
PL 6, 70101 Kuopio
Y-tunnus 3087227-2

044 231 4679

Asiakaspalvelu arkisin 9 – 17 info(at)suomensisaltomedia.fi

© Suomen Sisältömedia Oy 

Scroll to Top