"Sain itselleni lisää aikaa eikä tarvinnut huolehtia hoituuko markkinointi vai ei. Uskalsin päästää irti ja annoin ammattilaisten hoitaa markkinointini."

Haluatko heittää hyvästit tunteelle, että markkinointi ja somepostaukset jää hoitamatta?

Tuntuuko, että ehdit tehdä vain sen yhden somejulkaisun viikossa?

Ei ole ollenkaan huono juttu, että haluat tehdä markkinointisi itse. Oikeastaan suosittelemmekin sitä aloittaville yrittäjille.

Kun kokeilet, testaat ja opit, alat ymmärtämään miksi ja miten kannattaa markkinoida.

Jos olet joskus sanonut ”voi kumpa joku tekisi kaiken tämän markkinoinnin mun puolesta”, ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu.

Mutta ”kaiken” ulkoistaminen kerralla ei ole sinun kannalta viisasta. 

Ulkoistaminen kannattaa aloittaa sen jälkeen, kun sinulla on hyvä tuntuma omasta tuotteesta, kilpailijoista, olet saanut tasaisesti myyntiä ja haluat lähteä kasvattamaan omaa toimintaa.

“Elegantimpaa sisältömarkkinointia”  menetelmän avulla meidän tehtävänä on varmistaa, että saat uusia asiakkaita johdonmukaisella, säännöllisellä ja laadukkaalla markkinoinnilla.

 

MITEN AUTAMME SINUA?

Yhdistimme monimutkaiset inbound- ja digimarkkinoinnin strategiat yhdeksi selkeäksi “Elegantimpaa sisältömarkkinointia” menetelmäksi, jonka avulla tuotamme kolmeen kanavaasi säännöllistä ja laadukasta sisältömarkkinointia.

Pidämme huolen, että 

 1. tavoitamme oikeat asiakkaat 
 2. sisältö on linjassa sinun ydin arvojen ja vision kanssa
 3. markkinointi tuo sinulle ne asiakkaat, joille apusi resonoi parhaiten
 4. sisältö tuntuu ja kuulostaa aina sinulta.

Kahden kuukauden kuluttua pääset nauttimaan yrittäjyydestä sillä tasolla kuin siitä kuuluukin nauttia. Vapautena toteuttaa itseäsi, auttaa asiakkaitasi ja halutessasi tehdä vähemmän töitä mutta ansaita silti enemmän.

Mikä parasta, sinulta vapautuu useita tunteja joka viikko aikaa uusien asiakkaiden auttamiseen.

KENEN KANSSA TEEMME TÖITÄ?

Teemme töitä yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka 

 • haluavat heittää hyvästit tunteelle, että markkinointi ja somepostaukset jää hoitamatta
 • kun tuntuu että ehdin vain julkaista sen yhden Instagram-postauksen viikossa” (tämä ei riitä somemarkkinoinniksi)
 • sitoutuvat 100 % oman liiketoiminnan kasvattamiseen
 • ovat valmiita ulkoistamaan orgaanisen sisältömarkkinoinnin ammattilaiselle
 • ja joita me uskomme, että voimme auttaa.

Jos olet:

 • asiantuntija
 • digiyrittäjä
 • palveluntuottaja
 • valmentaja, coach tai sparraaja

varaa aika 45 min maksuttomaan tapaamiseen tästä

MITÄ VOIT ODOTTAA YHTEISTYÖSTÄ?

 • Teemme sinulle selkeän markkinointisuunnitelman “Elegantimpaa sisältömarkkinointia”  menetelmää käyttäen (olemme hioneet monimutkaiset inbound- ja digimarkkinoinnin strategiat yhdeksi selkeäksi menetelmäksi).
 • Toteutamme markkinointisuunnitelmaa eli kirjoitamme ja julkaisemme markkinointimateriaalin puolestasi (säästät useita tunteja joka viikko arvokasta työaikaasi).
 • Saat ensimmäiset asiakkaat noin 4 viikon kuluttua yhteistyön aloittamisesta (huolehdimme siitä, että tavoitamme juuri oikeat asiakkaat).
 • Kahden kuukauden kuluttua liikevaihtosi on kasvanut selkeästi (voit rentoutua ja nähdä, miten helposti saat uusia asiakkaita avullamme).

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? NÄIN ALOITETAAN:

Ensimmäinen askel on varata maksuton 45 min tapaaminen, jonka aikana tutustumme toisiimme ja käymme läpi yksityiskohtaisesti kuinka voimme auttaa sinua. Jos puhelun lopussa olemme yhdessä sitä mieltä, että voimme auttaa sinua, sovimme yhteistyön jatkosta. 

Valitsemme asiakkaamme huolella ja siksi tapaamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti verkon kautta ennen kuin teemme päätöstä yhteistyön aloittamisesta. 

Emme siis ota asiakkaiksi kaikkia, jotka varaavat ajan. 

Scroll to Top